Tvarkyti Kontrolės 3-way Ultragarso Kliūčių Vengimo Rinkinys "PASIDARYK pats" Protingas Robotas/Metalo Robotas Arm/Važiuoklė, Automobilio Valdytojas Universalus Rinkinys

Įprasta kaina €52.56 €49.93
Mokesčių įtraukti.
  • Žymos: ebay roboto rankos, japonija rinkinys robotas, roboto rankos bioiop, vyras roboto rankos, vaikai roboto rankos, gearbest roboto rankos, yang roboto rankos, roboto rankos baltos, roboto rankos kjh, automatinis robotas rankos

Prieinamumas:Sandėlyje

Kategorijos: Veiksmo Ir Žaislas Duomenys

Prekės kodas:d147041

Prekės Informacija

Rinkinys naudoja UNO kontrolės valdyba ratai valdyba, kaip pagrindinės kontrolės dėl automobilių važiuoklės, plius HC-06 "bluetooth" skaidri perdavimo modulis, ir įdiegia dvi infraraudonųjų spindulių sekimo modulius, žemiau priekinės automobilio suprasti, naudoti mobiliąją PROGRAMĖLĘ, valdyti automobilio judėjimą per "bluetooth" signalus ir funkcija, leidžianti automobilį įveskite ir išeiti į automatinio sekimo režimą.Šios kontrolės komplektas tinka visos T serijos bakas, važiuoklė mūsų parduotuvėje.Teikiame nemokamai šaltinio kodas, PROGRAMOS ir naudojimo instrukcija.

Dėl minėto sprendimo Arduino UNO Kūrimo Rinkinys Įžanga

Už Arduino UNO kūrimo rinkinį funkcijų vienu metu kontrolė, 2-way varikliai ir 16-būdas actuators, todėl idealiai tinka mobile robotai, tokių kaip robotų ginklų, vežimėliai ir bakas, važiuoklė.

Ši vystymo lenta yra sukurtas Doit remiantis ESP8266 ir yra suderinamas su Arduino UNO R3. Ji gali valdyti 2 varikliai ir 16 actuators tuo pačiu metu.Jis tinka mobiliojo roboto ratai, kontrolės roboto ranka.ESPduino yra už Arduino plokšte su WiFi funkcija.

Savybės

Ji gali valdyti 2 variklio ir 16 actuators tuo pačiu metu;

Naudokite "Bluetooth" (rezervuota in-line interface) arba WiFi kontrolę;

Kamino-dizainas yra naudojamas.

Galia ryšio metodas

Atvirosios grandinės VM ir VIN, (atskirai kontrolės variklis, 6 ~ 36V)

Atvirosios grandinės VS ir VIN, (bendrosios kontrolės servo, 6 ~ 18V)

Trumpojo jungimo VM ir VIN, o shorting VS ir 5V.Vienu metu kontrolės variklio (6 ~ 18V) ir 16 5V actuators.

PS2 rankena parametrai

Pastaba:

Maitinimo indikatorius rankena ir imtuvas turi būti įjungtas, kad būtų užtikrinta pakankamai elektros energijos tiekimas;

Kai porą nepavyksta, signalo lemputė, ir signalas, šviesos, ne "flash" po to, kai prijungtas.

Variklis gali būti valdomas paspaudus keturis mygtukus kairėje pusėje rankena.

Jei susiejimas nepavyksta, bandykite paspausti mygtuką pradėti dirbti.

Atkreipkite dėmesį į teigiamas ir neigiamas poliai rankena, nedėkite jo.Prijungti ir lengvai dega imtuvas.Ultragarso modulis modulis turi stabilius rezultatus ir tiksliai matuoti atstumą.Ji galėtų konkuruoti su užsienio ultragarso masto modulių, pavyzdžiui, SRF05 ir SRF02. Modulis yra labai tikslūs, ir aklas zona (2cm) yra super uždaryti.Stabilus, svyruoja yra bruožas šio produkto.Šis modulis yra suderinamas su GH-311 anti-theft modulis. Produkto parametrai: Naudojimo įtampa: DC 5V Ramių srovė: mažiau nei 2mA Indukcijos kampu: ne daugiau nei 15 laipsnių Detekcijos atstumas: 2cm-450cm Didelio tikslumo: iki 0,3 cm Įvesties sukelti signalo: 10us TTL impulsą Echo signalas : galia TTL PWL signalo Išėjimo signalas: Elektros dažnio signalo, aukšto lygio 5V, žemo lygio, 0V.

UNO R3 plėtros taryba: 1 vnt 2 būdas motorikos ir 16 taip, servo pavara valdyba: 1 vnt USB kabelis: 1 vnt Vario ramstis komplektas: 1 komplektas Motinos motina "Dupont" line: 40 vienetas 1 eilutėje 18650 akumuliatoriaus dėžutė: 1 vnt Dirbti nuotoliniu būdu: 1 vnt Imtuvas: 1 vnt Aktyvi buzzer: 1 vnt Ultragarso moduliai: 3 vnt Ultragarso stentas: 3 vnt.

1. Dėl kompiuterio monitorių ir faktinės šaudymo ryškumas ir kitų priežasčių, bus tam tikra spalva skirtumas.

Galutinis spalvos, prašome kreiptis į mūsų tikroji prekės.Prašome žinau, tai prieš jus pirkti.Ačiū !

2. Paveikslėlyje parodyta, yra 100% Realių Objektų Fotografija.

3. Dydis gali turėti 2-3cm d iffers dėl maunal matavimas.

4. Dėl siuntimo patogumo, produktas yra nesurinkti .

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

2. Nemokamas Pristatymas visame pasaulyje, jei pasirinksite Kinija Paštu .

Pastaba:

Informaciją apie naujus sekimo numerį Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius negali būti stebima, kai jie gabenami iš Kinijos.Ar jis atvyko, ar ne,ji bus ne daugiau stebėjimo informaciją.

Prašome pasirinkti, Kinijoje Po Oro Mair, jei norite visą stebėjimo informaciją.

Stebėjimo informaciją iš Kinijos Po Eilinių Smulkių Paketų, Plius galima patikrinti čia:

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių , nd 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes jums $3 NUOLAIDĄ kiekvieno užsakymo daugiau nei $50 jūsų vėliau įsigyti.

2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes jums $3 NUOLAIDA f arba kiekvieno užsakymo daugiau nei $50 jūsų vėliau įsigyti, taip pat.

3. Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes garantuojame, mes 100% s meile jokių problemų už jus.

4. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Įvertinimas remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Specifikacijos

Produkto parametrai

  • Dydis - One Size
  • Įspėjimas - Kita
  • Nuotolinio Valdymo Pultas - No
  • Pagal Animacija Šaltinis - Kinija
  • Modelis - Pirmasis Leidimas
  • Prekės Pavadinimas - Doit.am
  • Prekių Požymis - Priedai
  • Matmenys - Kita
  • Temos - Robotai
  • Sąlyga - Akcinė Straipsniai
  • Elemento Tipas - Modelis
  • Medžiaga - Metalo
  • Masto - 1/60
  • Mfg Serijos Numeris - Susirinkimų/Surinkimas
  • Lėlės Tipas - Modelis
  • Baigus Laipsnio - Pusiau gatavo Produkto
  • Originalioje Pakuotėje - NO
  • Modelio Numeris - Kita
  • Lytis - Unisex