Abstrakčių Geometrinių Stiliaus Dervos Vilkas Statula Gyvūnų Statulėlės, Namų Dekoro Office " Kompiuterio Kambarį Apdaila

Įprasta kaina €30.17 €22.62
Mokesčių įtraukti.

Prieinamumas:Sandėlyje

Kategorijos: Namų Dekoras

Prekės kodas:d293902

Prekės Informacija

Medžiaga: Geometrinis Abstrakčiai Vilkas Statulos yra pagaminti iš aukštos kokybės sintetinės dervos medžiaga, ekologiškas ir ne savitą kvapą, tvirtas ir nėra lengva būti deformuotas.

Išvaizda: Šis modernus aksesuaras statula funkcijos žaviai abstraktus dizainas .Ši statula siūlo skundą dėl anonimiškumo žiūrovai, todėl ji labiau patrauklūs plačiajai auditorijai ir puiki be jokių namų dekoro.

Proga: Skulptūra vilkas statulėlės gali duoti skirtingus paragavo pateikti skirtingose vietose, office, atrodo prestižinių; parduotuvės langą, atrodo apimtas baimės.Kampinis formos dizainas suteikia įspūdingas ir kietas stilius jūsų namuose, biure, parduotuvėje langą arba sodas.

puiki Dovana: dervos, abstrakčiai totem vilko skulptūra tinka kaip gražus gimtadienio dovana, Kalėdų dovanos, Naujųjų Metų dovanos, Padėkos dovana, housewarming dovana ir Valentino Diena dovana; tai puiki dovana draugams, kolegoms, šeimos nariams ir giminaičiams.

Pavadinimas:geometrinis gyvūnų ornamentu

Spalva:juoda, balta

Medžiaga:derva

Dydis:20 x 7 x 17cm

Pakuotės Turinys:

1 * geometrinis gyvūnų ornamentu

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Įvertinimas remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Specifikacijos

Produkto parametrai

  • Medžiaga - derva
  • Kilmės - Žemyninė Kinija