594C Religinių Koplytstulpis Jėzaus Kristaus Kryžius, Statula, Stalo Dekoras su Tiksliai Supjaustyti Išgalvotas Dovana Vyrams Moterims Religijos, Tikėjimo Pe

Įprasta kaina €8.78 €6.49
Mokesčių įtraukti.

Prieinamumas:Sandėlyje

Kategorijos: Namų Dekoras

Prekės kodas:d305404

Prekės Informacija

Savybės:

OOTDTY

Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės kvalifikuotas lydinio medžiagos, puikūs electroplate dažymas, glotniai nupoliruotos, nuostabus apdailos, kuri nėra lengva išnyks ar rūdžių.

Religinių Koplytstulpis: religinis koplytstulpis pasiūlymą su 3 spalvų pasirinkti, bronza/sidabras/auksas, kuris yra tinkamas pamaldos ir bažnyčios, namai, sienos, stalo dekoravimas, tikslumo & išskirtinį pjovimo technologija, kad už Kryžius, statula, subtilus.

Senovinių Stalo Apdaila: Į koplytstulpis su derliaus dizainas, apdaila su cirkonio, ypatingo asmens, su religiniu tikėjimu ir taip pat tinka kasdien meldžiasi, puikus ir elegantiškas dovana religingi žmonės.

Ne Rūdžių & Išskirtinį Kūrinys: Atlikti su ne rūdžių lydinio medžiagų ir blizgantis strazdų, ne išnyks, kaip gerai, labai prabangus electroplate apdailos užtikrinti, spalva nerūdijantis ir poliruotas labai gerai, yra už puiki dovana vaikams, draugams, šeimoms, bendradarbiams.

Platus Pritaikymas: tikėjimo Kryžiaus, gali atnešti taiką į tuos kovoja su liga, depresija, prarastas, padėti jums ar mylimam žmogui rasti ramybę ir komfortą pasidalinti savo jausmus su Viešpačiu per kova ar krizė, atnešti dvasinę energiją į savo širdį ir apdailos jūsų namuose, taip pat.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Alloy

Produkto Matmenys: apytiksl.skersinio 14 x 24cm/5.51 x 9.44 colių

Spalva Pasirinktinai: Bronza/Sidabro/Aukso

Grynasis Svoris: apytiksl. 200g/0.44 kg

Komplektą Sudaro:

1 x Koplytstulpis Statula

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Įvertinimas remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Specifikacijos

Produkto parametrai

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Medžiaga - Metalo