Naujas-LED Liepsnos Poveikis Lemputė E27,Dekoratyvinis Mirgėjimas Realus Gaisro Šviesos Lemputės,Festivalis Apdailos Lempos

Įprasta kaina €6.55 €4.65
Mokesčių įtraukti.

Prieinamumas:Sandėlyje

Kategorijos: Šviesos Ir Apšvietimas

Prekės kodas:d37858

Prekės Informacija

Naujas-LED Liepsnos Poveikis Lemputė E27,Dekoratyvinis Mirgėjimas Realus Gaisro Šviesos Lemputės,Festivalis Apdailos Lempos

[4 nuostabus režimai]-liepsnos efektas LED lemputė yra 4 skirtingų rūšių, t. y. kvėpavimo režimu, su tradiciniais apšvietimo režimas, ugnies imitavimo režimas ir aukštyn kojom režimu.LED lemputės yra labai paprasta naudoti, galite pasirinkti atitinkamą režimą pagal skirtingus laikus, tiesiog įjungti ir išjungti perjungimo režimu.

[Realus fizinis liepsnos poveikis]-lemputės yra labiau realistiškas nei bet kuris kitas elektros lempučių rinkoje.Liepsna yra dirbtinis, liepsnos, net jei lemputė yra pasuko aukštyn kojom, ji vis dar atrodo kaip liepsnos.Tai yra saugi ir puiki alternatyva pavojingų žibalinės lempos ir tradicinės žvakės.

[Platus taikymas]-Įrengta Amerikos standartinis E27 bazė, šių lauko mirksi lemputės gali būti lengvai ir tiesiogiai prisukamas prie visų E27 sriegiu bazinė įranga.Tai puikus pasirinkimas šeimai, aplinka, Kalėdiniai, Helovino, dekoracijos, vestuvių kavinės, lauko sodai , Šalys, viešbučiai, barai, naktiniai klubai, vilos, dekoratyvinis apšvietimas ir bet kurioje vietoje, kur jums reikia romantiška ir jauki atmosfera.

[Saugus, ekologiškas ir energijos taupymo]-Ne ultravioletinės arba infraraudonosios spinduliuotės, nėra gyvsidabrio, puiki šilumos išsklaidymo, nėra atviros liepsnos, tačiau atsitiktinai liepsnos poveikio.Mirksi liepsna lemputė neskleidžia jokių akivaizdžių šilumos, nors ji gamina gražus spalvas, kad yra labai artimi spalvų, pagamintos realiu gamtinių gaisrų.Aukštos apšvietimo efektyvumą, standartinės liepsna lemputės yra daugiau energijos nei kitų lempučių.

[Rekomendacijas]-siekiant, kad liepsna "flash" geriau, įdiekite mirksinčią lemputę matinio umbra, druskos lempos, žibintai ir kt.puikiai tinka namuose apdaila, lauko sodai, restoranai, naktiniuose klubuose, bažnyčiose ir kt.

Pavadinimas: Liepsnos poveikis lemputė

Modelis: E27 Geltona lemputė/E27 Mėlyna šviesa

Skaičius lempos karoliukai: 99

Režimas: keturios pavaros (liepsna + kvėpavimo + pastovios šviesos + antras)

Progomis: vestuvių kavinės, lauko sodai, šalys, viešbučiai, barai, naktiniai klubai, vilos, dekoratyvinis apšvietimas ir kt.

Spalva:Juoda/Balta

Medžiaga:plastikas

Dydis:140x62mm

Pakuotės Turinys:

2 * Lemputės

/

1 * Lemputės

/

4 * Lemputės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm. />Dydis:140x62mm

Pakuotės Turinys:

1 * Lemputės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Įvertinimas remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Specifikacijos

Produkto parametrai

  • Sertifikavimo - NĖRA
  • Prekės Pavadinimas - FGHGF
  • Kilmės - Žemyninė Kinija