Molon LABE Trikampis "Don' t Protektoriaus apie Mane" Mobilųjį Telefoną, Lipdukas, Decal, 2a Teisę Lipdukai Motos, Automobiliai, Nešiojamieji kompiuteriai, Telefonas

Įprasta kaina €4.54 €1.58
Mokesčių įtraukti.
  • Žymos: molon labe pleistras pvc, molon labe tatuiruotė dizaino, molon labe kaukė, hoodie molon labe, molon labe marškinėliai, molon labe sparta, "velcro" pleistras molon labe, armijos siuvinėjimo pleistras, striukė molon labe, 3d molon labe

Prieinamumas:Sandėlyje

Kategorijos: Išoriniai Priedai

Prekės kodas:d386248

Prekės Informacija

Molon LABE Trikampis "Don' t Protektoriaus apie Mane" Mobilųjį Telefoną, Lipdukas, Decal, 2a Teisę Lipdukai Motos, Automobiliai, Nešiojamieji kompiuteriai, Telefonas

Tai aukštos kokybės vinilo lipdukas, kad gali būti taikomi automobilių stiklai, ar bet kokio lygaus ir švaraus paviršiaus.Lipdukas neturi fone.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės vinilo ir neblunka, žievelės arba kreko, kai naudojamas lauke iki 5 metų.Nuotraukos Rodymas: 1. Jūsų produktai bus paskelbtas per penkias darbo dienas po apmokėjimo gavimo. (Mes informuosime jūs el. paštu, jei vėlavimas įvyko dėl atostogų įvykius.) 2. Prašome užpildyti visą savo pristatymo adresą ir kontaktinį telefono numerį, ypač rusijos pirkėjai, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę. 3. Atkreipkite dėmesį, mes ne, atsakingų už muitų, gali turėti muitų, dėl kai kurių countrys muitų politika.Kai tai atsitiko, prašome muitinio įforminimo sau.Šis punktas ateina su dviem lipdukais.

Plotis: 1.50" Aukštis: 1.28" Šie lipdukai yra skaitmeniniu būdu atspausdintas ant 2,5 mm ORAJET® self-adhesive vinyl, naudojant pirmaujančių ECO-SOL tirpiklis dažai (suprojektuoti taip, kad atlaikytų blukimo, vandens ir įbrėžimas) ir tada laminuotos 2mm ORAGUARD laminavimo plėvelė be to, patvarumo ir apsaugos nuo UV spindulių, dėl 8 metų tarnavimo laikas.Lipdukai yra tada kompiuteris sumažinti naudojant high-end Roland cutter ir klijuoti prie beveik bet kokio lygaus, švaraus paviršiaus.Klijuoti juos ant savo automobilio langą, transporto priemonės kėbulo ir bamperio, nešiojamas, PlayStation ar net savo "iPad"!

Visi užsakymai ateina su išsamias diegimo instrukcijas.PASITENKINIMAS GARANTUOTAS!Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis ir mes keistis, arba siūlome jums grąžinti visą.Mes vis dar tikiu, kad " klientas yra KARALIUS!

Laivybos ir Tvarkymo: Mes didžiuojamės labai greitas pristatymas!Mes laivas vykdo užsakymus nuo pirmadienio iki penktadienio tą pačią dieną ar kitą dieną, priklausomai nuo laiko nuo užsakymo.Užsakymai pateikti po darbo valandų, penktadienį arba šeštadienį ir sekmadienį bus laivas pirmadienį.Išlaikyti kainuos apie mūsų produktus ir laivybos mažai, mes laivą naudojant pirmos klasės paštu.Deja, sekimas informacija yra neprieinama šių siuntas.Jei jums reikia, kad sekti informacijos, prašome susisiekti su mumis išankstinio užsakymo tartis.

Tarptautinių Klientų

PRAŠOME PERSKAITYTI PRIEŠ UŽSAKANT, Mes mielai paslaugų pasaulinėje rinkoje, tačiau, prašome suprasti, mes turime kontroliuoti elementą vieną kartą, jis palieka mūsų rankose.Pavyzdžiui, mes turime išsiųsti elementus į Australiją atvyko į 7-10 darbo dienų, tačiau yra ir kitų atvejų, kai prireikė beveik 30 dienas (Paprastai Muitinės kaltės).Taigi, prašome suprasti, kad šis scenarijus užsakant ir taip pat suteikiant grįžtamąjį ryšį, ypač, kai reitingų mus, į "laivybos laikas".Ačiū už jūsų supratimą.

Pasirinktinį Lipdukai

Jei jūs ieškote nieko ypatinga su šia dizaino, įvairaus dizaino, pasirinktinis dydis, ar jums teko kažką kita omenyje, praneškite mums ir mes galime padėti.Mes turime talentingų menininkų, kurie gali padėti jums su jūsų užsakymą tvarka.Spustelėkite mūsų Ebay User Id (r-a-y-d) - netoli viršuje, dešinėje puslapio), tada spauskite "Kontaktai Valstybė" nuorodą.

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Įvertinimas remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Specifikacijos

Produkto parametrai

  • Elemento Aukštis - 0.03inch
  • Prekės Skersmuo - 10inch
  • Tipas - Klijai Lipdukas
  • Lipdukas Rodymas - Bet Visą Kūną.
  • Elemento Plotis - 10inch
  • Tipo Lipduku - Automobilių Kėbulo
  • Dizainas - animacinių filmų
  • Modelis - Oem
  • Kategorijos - PVC
  • Elemento Ilgio - 1cm
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Pakuotė - Ne Supakuoti
  • Modelio Pavadinimas - Lipdukai
  • Medžiagos Tipas - PVC