1 Komplektas 6 Buteliai Augalų Aromaterapinis eterinio Aliejaus 6 Gabalus eterinis Aliejus Vieno Recepto eterinio Aliejaus Tirpumas

Įprasta kaina €6.16 €5.42
Mokesčių įtraukti.

Prieinamumas:Sandėlyje

Kategorijos: Grožis Ir Sveikata

Prekės kodas:d478596

Prekės Informacija

Mieli draugai:

1,Sveiki atvykę į mano parduotuvę, mes esame tiesioginis parduotuvėje Kinijos factoryProduct kokybės, kainos, nuolaidos, pristatymas laiku, geras aptarnavimas po pardavimo,

2,Mes turime profesionalių po pardavimo komanda, kuri pristatys prekes jūsų laiką, paprastai per 1-2 dienas

3,Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti mūsų Naujų ir Nuolaida Informaciją laiku.

Skelbimas:

Dėl pastarojo griežtos muitinės kontrolės, rekomenduojama pasirinkti:

"Cainiao Standartas Ypatingas Prekes" ,

"Cainiao Užsklanda Pristatymas Specialios Prekių",

"Cainiao Standartas - SG Oro",

"TOPYOU"

Dėžutėje yra: eukalipto, mėtų, saldžiųjų apelsinų, pušų spyglių, citrinos, pankolio (vienas eterinis aliejus, 10 ML)

Augalų eteriniai aliejai yra labai koncentruoti ekstraktai, aromatiniai augalai.Jie išgaunami iš gėlių, lapų, šaknų, žievės, vaisių, sėklų, dervų ir kitų skystų komponentų žoliniai augalai, kurie yra distiliuotas ir suspaudus ir būti stiprių kvapų.Jie taip pat vadinamas Ji yra augalų esmė ar augalų eterinis aliejus, jo anglų eterinis aliejus, prasme: labiausiai koncentruotas ekstraktas medžiagos.Manoma, sielos dalis augalų.Todėl kai kurie žmonės vadina augalų eteriniai aliejai: "naftos tuštuma", nes augalų eteriniai aliejai išnyks oro nepaliekant pėdsakų, kaip rūkas garinimo į orą.Augalų eteriniai aliejai sudaro daugiau nei šimtas komponentų, ir kai kurie yra kaip aukštas, kaip šimtai ingredientų.Apskritai, augalų eteriniai aliejai yra alkoholiai, aldehidai, rūgštys, fenoliai, acetones, ir terpenų.Dėl didelio kintamumo ir mažų molekulių augalų eteriniai aliejai, jie yra lengvai absorbuojamas žmogaus kūno ir gali greitai prasiskverbia į žmogaus organizmą ir išskirti perteklius komponentai nuo kūno.Visas procesas trunka vos keletą minučių, ir kvepalų augalų pati tiesiogiai stimuliuoja smegenis.Sekrecijos hipofizės, sekrecijos fermentų ir hormonų, ir t.t., balansas organizmo funkcijas ir vaidmenį grožio ir odos priežiūros.Paslaptis eteriniai aliejai žmogaus organizmui yra labai plati.

Vežimą:

1. Proceso tvarka laiką po to, kai mokėjimas patvirtino.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

3. Esant normalioms aplinkybėms, mes turime išteklių ir gali laivas per 1-2 dienas, jeigu jis yra sandelyje, ji bus išsiųsti per 3-4 dienas.

4. Jei negavote prekės per pristatymo laikas, susisiekite su mumis.Mes sekti pristatymo statusą ir atsakyti jums kuo greičiau.Mūsų tikslas yra patenkinti klientai.

Garantija:

1. Visi produktai yra 100% brand new ir patikrintas prieš vežimą.

2. Sugedę produktai turi būti pranešta ir grąžintos per garantinį laikotarpį .

Atsiliepimai:

1. Jei jus tenkina mūsų paslaugas ir produktus, tikiuosi, kad jums gali suteikti mums 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.Jūsų parama yra labai svarbi mums.

2. Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes padėsime jums ją išspręsti ir, kad esate patenkintas.

Patarimai:

Be to, jei norite, mūsų parduotuvėje, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje į savo mėgstamą parduotuvę, jūs galite gauti savo naują atvykimo saugoti informaciją ir nuolaida informaciją, laiku, ir jūs galite taip pat pasidalinti mūsų parduotuvėje, su savo draugais.

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Įvertinimas remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Specifikacijos

Produkto parametrai

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas - Disaar
  • Pažymėjimo Numeris - 2019103213
  • Modelio Numeris - Augalų Aromaterapinis Eterinio Aliejaus
  • Šalis/Regionas Gamyba - Kinija
  • Sertifikavimo - GZZZ
  • Eterinis Aliejus Tipas - Grynas Eterinis Aliejus
  • Elemento Tipas - Eterinis Aliejus
  • Vienetų skaičius - COMBO
  • GZZZ - YGZWBZ
  • Komponentas - gamyklą