Sienos Kabliukų Dekoratyvinis Mygtuką Kabliukais, Sienos Dekoratyvinių Kabliukų Įėjimo Organizatoriai Su lipnios Kabliukų Kabinti Raktus

Įprasta kaina €0.37 €0.26
Mokesčių įtraukti.

Prieinamumas:Sandėlyje

Kategorijos: Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Prekės kodas:d48254

Prekės Informacija

Aprašymas:

Patvari ir ilgaamžė: atgal prie sienos kabliu su stipriais klijais, pagamintas iš stiprių klijų.

Lengva įdiegti: Tai klijai sienos kabliukas yra lengva įdiegti - tiesiog nuplėškite apsauginį sluoksnį ir klijuoti ant lygaus paviršiaus.

Plataus pritaikymo: šis kablys gali būti naudojama įvairiose vietose, pvz., virtuvė, vonios kambarys, miegamasis, gyvenamasis kambarys, ir tt.

Išskirtinį dizainą ir Šiaurės stilius: Šį cute mažai kablys yra sukurtas Šiaurės stiliaus, su gražių formų ir įvairių spalvų.

Kiekis ir apimtis: (įskaitant 1 galingas, mažas kablys, su įvairių spalvų.

Savybės:

Medžiaga: ABS

Dydis: 3 * 5cm/1.18 * skirti 1,96 cm

Svoris: 6g

Spalva: Daugiaspalvis galima pasirinkti

Pakuotės turinys: 1 kabliuko

Produktų Sąrašas:

1 * Kablys Piniginės Ant Sienos

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Drėgna-Įrodymas, Medžiagų】Kablys piniginės ant sienos yra pagaminti šeimai ABS medžiagos.Jie nebijo drėgno aplinkoje, turėti geras atsparumas drėgmei, ir nėra lengvai kaupiasi dulkės.

2.【Pagrįstas Vietos Okupacijos】Mielas kabliukai pakabinimui, kad gali pasiekti pagrįstas vietos užimtumas yra mokslo mobiliojo lenta dizainas su daug saugojimo vietos.

3.【Išskirtinį Šiaurės Stiliaus】išskirtinį šiaurės stiliaus dekoratyvinės sienų kablys yra įvairių spalvų, pasirinkti iš.Jūs galite pasirinkti tinkamas kabliuko spalvą pagal patalpų temos spalva.

4.【Paprastas Montavimas】Rankinėje kabliai sienos yra lengva įdiegti.Tiesiog nuplėšti apsauginį sluoksnį ir klijuoti ant lygaus paviršiaus.Prieš kabo nieko, tegul kablys stovėti 12 valandų padidinti jos stangrumą.

5.【Plačiai Naudojami】Sienos kabliukų dekoratyvinis labai tinka naudoti virtuvėje, vonios kambarys, miegamasis, gyvenamasis kambarys, ir kitose vietose.Ji taip pat gali būti įstrigo už durų pakabinti esminiai elementai, kasdien keliones.

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Įvertinimas remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Specifikacijos

Produkto parametrai

  • Nėra. Kabliukų - 1 vnt
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Modelio Tipas - Kietas