248Pcs Pegboard Kabliukai Pegboard Organizatorius Komplektas 1/8 Ir 1/4 Colių Pegboard Kabliukai Asortimentas Pegboard Nustatyti Įrankiai

Įprasta kaina €121.39 €46.13
Mokesčių įtraukti.

Prieinamumas:Sandėlyje

Kategorijos: Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Prekės kodas:d55229

Prekės Informacija

Paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir nemokamai po pardavimo garantija.

Pakuotė - 248 vienetų ir 15 skirtingų tipų pegboard kabliai, įskaitant pegboard Dėžes, peg spynos, atlenkti kabliai, tiesus kabliai, lenktas kabliai, multi - įrankis, stovo ir t.t.

Universalus pritaikymas - Pegboard priedai turi 0.15 colių storio skersmuo 1/8 colio ir 1/4 colių pegboard su 1 colio tarpai.Kiekvienas mažas kabliukas yra įrengta kablio užraktas padėti, kad įrankis yra stabilus.

Aukštos Kokybės - pegboard kabliukai, pagaminti iš aukštos kokybės plieno, patvarumo ir rūdims atsparus cinkuoto apdaila, siekiant užtikrinti, kad produktas nėra rūdžių arba ardo, pratęsti gyvenimo produktas.

Įrankis Saugojimo Sprendimai - įvairių metalo pegboard kabliai ir 12-gabalas pegboard dėžės, siekiant padėti jums tvarkyti savo garažas, workbench, seminaras, virtuvė, rūsys, įrankių patalpos, gamyklos ar sandėlio.laikyti įrankius, saugus ir švarus.

Vietos Taupymas - Su pegboard kabliai, jūsų namas bus nebeturi chaotiškas dienas, kai viskas yra kraunamos.Galite pertvarkyti pegboard, pridėti ar pakeisti pegboard priedai.Todėl jūsų pegboard sienos bus visada tinka jūsų poreikius.

spalva:Sidabrinė

Medžiaga:Metalas

Pakuotės Turinys:

1 set x peg valdybos organizatorius priedai(248PCS)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Įvertinimas remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Specifikacijos

Produkto parametrai

  • Kilmės - Žemyninė Kinija