Aukštos kokybės komercinės sušaldyti vištienos pjovimo staklės, naminių paukščių pjovimo staklės šonkaulio kauliukai pjovimo mašina

Įprasta kaina €2 245.32
Mokesčių įtraukti.
  • Žymos: mėsos kubelių dicer pjovimo mašina, komercinės mėsos cutter kubas, dicer, sušaldyti lego, vištienos grynuolis mašina

Prieinamumas:Sandėlyje

Kategorijos: Namų Apyvokos Prietaisai

Prekės kodas:d245664

Prekės Informacija

Produkto Pavadinimas: Mėsos dicer mašina

Įtampa: 220V/380w

Galia: 3000W

Pjovimo aukštis: 5-6cm

Pjovimo ilgis: 0-6cm (kolonėlė)

Dydis: 600*1000*1200mm

Svoris: 220kg

Gamybos talpa: 500-700kg/H

Pristatymas :

mes padėsime jums organizuoti vežimas jūra, o pristatymas į artimiausią jūrų uosto!

Jei laivybos jūra, mūsų pasiūlymas yra pagrįstas CFR prekybos sąlygos!Tai reiškia, kad, atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekių.

Garantija ir Garantijos :

Mašina yra garantija 12 mėn, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku.

(lxn)

Laivybos Informacijos

1. Visi produktai mūsų parduotuvėje nėra Importo Mokesčius.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.ir nėra atsakinga už muitinės formalumų dalykas bet kurioje šalyje.

2.Mes pasirinkti tinkamas logistikos režimą, atsižvelgiant į faktinę situaciją.Produktus su aukštos svoris bus vežami į savo uostą, jūra, ir kiti produktai bus vežami greituoju paštu, pvz., "FedEx" 、UPS、 TNT.Prašome leiskite mums žinoti, jei turite specialių reikalavimų, Mes išsiųsti pagal jūsų reikalavimus.

3.Kaina mūsų nemokamas pristatymas produktai siekiama daugelyje šalių, o kai kuriose atokiose šalyse reikia mokėti papildomų krovinių.

4.Jei negavote jūsų sklype per 30 dienų nuo sklypo išvežti,prašome susisiekti su mumis.Mes norėtume sekti siuntą ir susisieksime su jumis, kaip possibe su atsakymu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas~!

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Įvertinimas remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Specifikacijos

Produkto parametrai

  • Gabalas Storis - 3.5
  • Svoris - 220KG
  • Galia - 3000W
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas - Linboss
  • Greitis - 1
  • Sertifikavimo - CE