11-Vielos Plakti Tvirtinimo Kitchenaid Stand Mixer,Kitchenaid Šluotelė Priedą Tilptų 7 Quart Tilt-Galvos Stendas Maišytuvas

Įprasta kaina €26.79 €22.51
Mokesčių įtraukti.

Prieinamumas:Sandėlyje

Kategorijos: Namų Apyvokos Prietaisai

Prekės kodas:d249490

Prekės Informacija

Stiprus Suderinamumo skirta kitchenaid maišytuvas 7/8 Quart, suderinamas su dauguma KitchenAid Dubuo-Liftas stendas maišytuvai, tinkamas modelis:KSM7580, KSM7581, KSM7591, KSM-7580, KSM-7581, KSM-7591, prašome patvirtinkite, maišytuvas, prieš perkant, Ar modelis yra suderinamas, kad negali nusipirkti netinkamą produktą.

6-Vielos Plakti labiau tinka skysčių, bet skystis po plakta nėra pakankamai smulkūs.Ar ji yra skystas arba kiaušinių trynius, 11-vielos Plakti turės daugiau subtilus poveikis, 11-vielos whisk jis paspartino virželis užduotis, visų rūšių, smarkiai pagreitinti laiką plakti dalykų.

Išskirtinį meistriškumą plakti yra labai platus viena kryptimi ir siauras kitos, atrodo kaip stačiakampis iš aukščiau.kodėl tai siauras viena kryptimi?Po bandymų, kad jis gali paslysti ir iš maišyklę, o bowl vietoje.Nepaisant netikėtos formos, ji dirba gražiai!Nes, kaip už KitchenAid sukasi, tai formos yra tikriausiai dar geriau, nei jei jis buvo visiškai apvalios.Plius pasūdytą daro saugojimo lengviau.

Geras pagalbininkas virtuvėje Kiekvieną puikių gurmanų yra neatsiejami nuo gero maisto ruošimo priemonės.Tikimės, kad ši viela plakti už kitchenaid stand mixer gali būti geras pagalbininkas jūsų virtuvėje ir padės jums padaryti daugiau skanų maistą savo šeimai,Gerbėjams, draugams ir klientams.Vienas žodis atsargiai, šluotelė atrodė labai stiprus,Bet nereikia naudoti jį nieko sunkus.Plauti indaplovėje.

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 x maišytuvo

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

11-Vielos Plakti Tvirtinimo Kitchenaid Stand Mixer,Kitchenaid Šluotelė Priedą Tilptų 7 Quart Tilt-Galvos Stendas Maišytuvas

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Įvertinimas remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Specifikacijos

Produkto parametrai

  • Kilmės - Žemyninė Kinija