Lipnios Indeksas Etiketė, Lipdukas Asmeninį Biblijos Žurnalinė Skirtukai Šaligatvio Skirtukai Puslapyje Žymekliai, Popierius, Raštinės Reikmenys

Įprasta kaina €1.42 €0.93
Mokesčių įtraukti.
  • Žymos: sąsiuvinis biblija žurnalinė, amongous šalies prekių, padengti zte skirtukai, didelis biblijos stichijos siena lipdukas, biblija žurnalinė prekes, neapibrėžta kelnės, moterys biblija, prekės biblija, yesr šalies prekių, biblijos viršelio užtrauktukas

Prieinamumas:Sandėlyje

Kategorijos: Rišiklis Indeksas Dozatoriais

Prekės kodas:d473440

Prekės Informacija

Savybės:

Saugi medžiaga: rodyklės ženklu yra pagamintas iš aukštos kokybės ekologiškos medžiagos ir specialių klijų, plyšimui atspari, netoksiškas, be jokių ypatingų kvapas, ir sklandžiai rašyti.

Smagu ir Lengva Įdiegti: peel-and-stick Biblija, indeksas skirtukus yra lipni, tiesiog įdėkite juos kūrybiškai.Biblija lipdukai yra iš anksto įmetė lengvai sulankstomas.

Puikus Dydžio ir Patvarus: Kruopščiai suprojektuoti gana Biblija priedai .Jie bus įtraukti asmenybės su savo Biblija, nedarant jis jaučiasi nepatogūs!

120 Laminuotas Korteles: Tuščias skirtukus, kurie gali būti asmeninės arba naudojamas indeksas knygas Katalikų Biblijoje.

Supaprastintas Biblija Navigacija: Nėra daugiau grįžti į turinį!Puikus Biblijos žurnalinė ir Biblijos studijų.Idealus Krikščionių Dovaną: Nuostaba ką nors ir padėti jiems patinka jų Biblija dar daugiau!

Plačiai Programomis: Failų vėliavos gali būti taikomos, dokumentų klasifikavimas, kompiuterių pranešimų lentos, skaityti užrašus, knygas, katalogus, dienoraščiai, katalogai, archyvų, failų ir dokumentų klasifikavimo ir ženklinimo, puikiai tinka studentams, mokytojams ir biuro darbuotojų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Kompozicinės medžiagos

Dydis: 153mm*85mm

Pakuotė:

10 lapų indeksas etiketė, lipdukas (kiekvienas su 12 spalvų etiketes)

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Įvertinimas remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Specifikacijos

Produkto parametrai

  • Item4 - Puslapis Knygos Žymekliai
  • Item3 - Žurnalinė Skirtukai
  • Item5 - Biuro Reikmenys Raštinės Reikmenys
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Item2 - Indeksas Etiketė, Lipdukas
  • Item1 - Lipnios