Ventiliatorius Vertus Lankstymo Kinijos Šokiai, Sulankstomas Veiklos Chi Styledance Šilko Wushumartial Šalis Festivalis Portablegift Atostogų

Įprasta kaina €9.73 €4.57
Mokesčių įtraukti.

Prieinamumas:Sandėlyje

Kategorijos: pardavimas

Prekės kodas:d485872

Prekės Informacija

Aprašymas

Jei jūs ieškote klasikinio ir ventiliatorius, tada savo mokslinių tyrimų baigiasi čia, mes turime produktą, kad atitiktų jūsų poreikius.Ar norite turėti šokių gerbėjas papuošti jūsų namus?Jei taip, mūsų produktas yra geriausias pasirinkimas už jus.Pagaminti iš medžiagų, tai gali trukti tam tikrą laiką.Klasikinio stiliaus dizainas daro jį labiau unikali ir patraukli, todėl jums naują jausmą ir gerą nuotaiką.

Savybės

-Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

-Medžiaga:Plastikas, Nailonas

- Dydis: 62.00X33.00X2.00cm/24.37X12.97X0.79in

-Pagaminta iš saugaus ir kruopščiai atrinktų medžiagų, gražus ventiliatorius yra labai ir praktiška naudoti.

-Jo tradicinis ir paprastas dizainas daro jį labiau unikali ir patraukli, todėl jums visiškai naują jausmą ir gerą nuotaiką.

-Ji turi daug įvairių programų, gali būti taikomas sienų apdaila, ir gali būti naudojama šokių, teatro spektaklis, vestuvių ir pan.

-Tai Puikus Ventiliatorius gali ne tik būti atleisti vasaros karščius vasarą, bet taip pat kaip meno kūrinius ir vidaus apdaila.

-Be to, tai ventiliatorius taip pat gali būti gera dovana pasirinkimas jūsų vaikams, kurie mėgsta šokti, jie bus meilė jį.

1 x ventiliatorius

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Įvertinimas remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Specifikacijos

Produkto parametrai

  • Kilmės - Žemyninė Kinija